Előszoba bútorok

Az előszoba

Az előszoba az érkezés és az indulás tere. A belépők számára az első benyomás helyszíne, az induló számára az utolsó lehetőség, hogy minden a helyén legyen.

Mindennek gondosan kialakított helyet kell találnunk, hogy induláskor ne keresgéléssel, forgolódással, kapkodással teljen az idő. A napi ritmusba észrevétlenül illeszkedjenek a bútorok külső és belső terei. A ajtók nyílása ne zavarjon, a fiókok, a cipőtárolók, a ruhaakasztók könnyen elérhető magasságban és megfelelő helyen legyenek, kellemes és jól kihasznált tér alakuljon ki.

Fotóalbum

Szantal.com előszoba bútorok Győrben és környékén

Helykihasználás

-szantal.com Akkor fogjuk tudni, hogy jól működnek az előszobában a bútoraink, ha mindezek a funkciók természetesen működnek, semmit nem veszünk észre az indulás-érkezés során, csak örömünket leltük a használatukban - legyen az egy kisméretű előszoba vagy egy családi ház nagyterű bejárata.

Ha nem tornyosulnak nyomasztó hegyekben a kabátok, nem botladozunk a cipőkben, nem kell félretolni kesztyűket és sapkákat a kulcsokért, könnyen csúsznak a fiókok, elég polc, rekesz van, könnyen nyílnak és pontosan záródnak az ajtók, azt jelenti, hogy jó munkát végeztünk, megfelelő technikai megoldásokat, anyagot és alkatrészeket használtunk az ügyfelünk számára - észervétlenül mindennap jelen vagyunk és segítünk.

Indulás

Az indulási mozdulatsorhoz észrevétlenül igazodjon az előszobabútor elrendezése: cipő, kabát, táska, ernyő, kulcs még egy utolsó pillantás a tükörbe és máris könnyebben indul a nap. Akár egyedül, akár többen indulunk a berendezésnek segítenie kell az indulót.

Érkezés

-szantal.com A napi fáradtság után az otthonunk első tere az előszoba, ahol már elengedhetjük magunkat. Legtöbbünk már arra vár, hogy megszabaduljon minden külvilági kolonctól. Ki szeretne fáradtan időt pazarolni a dolgok elrendezésére. Ezért mindent úgy kell megtervezni, hogy az érkezés, olyan természetesen alakuljon, mint a járás: a cipőt a levetés mozdulatával lehessen is eltenni. A kabátot, sálat, kesztyűt, sapkát, esernyőt, táskát, kulcsot, a bevásárló táskát, kosarat, gyerekkocsit és minden egyéb dolgot azonnal úgy tenni le, hogy helyre is kerüljön, másnap a helyéről lehessen könnyen levenni és indulni.

Anyagválaszték

-szantal.com A szín-, anyag és bútoripari dekorációk, kiegészítők összehangolt kiválasztása az alapvető funkciókon túl az jelenti, hogy jól esik majd megfogni egy fogantyút, hozzáérni egy szép fényű, kellemes formára megmunkált bútorfelülethez.