Fürdőszoba bútorok

Fürdőszoba

-szantal.com A fürdőszoba a tárolási megoldások alkalmazásának mintahelye. Szinte felsorolhatatlan a tárolandó termékcsoportok köre: tisztálkodószerek, tisztítószerek, vegyszerek, mosószerek, törlők, kendők, törölközők az egész család számára, de mindenkinek külön rendszerezve női, férfi, gyerek, baba testápolók, krémek, szépség termékek, háztartási termékek, egészségügyi termékek.

Nagy részüket szeretnénk avatatlan szemek elől elrejteni ugyanakkor általában sokféle dologra van egyszerre szükségünk: szappan, fogkrém, fogkefe, fogselyem, pohár, kéztörlő, arckrém, arcszesz, borotva stb. Négy személy 20-25 különböző tárgyat használ a gyors reggeli induláskor is.

A komfortérzetet nagymértékben befolyásolja egy jó világítású tükör, bútorba épített spot fények, a beépített kiegészítők, elosztók, fiók-rendszerezők.

Fotóalbum

Szantal.com fürdőszoba bútorok Győrben és környékén

Tervezési, kivitelezési szempontok

Tárolás

-szantal.com

Gyakori kihívás, hogy kevés helyen kell mindent úgy tervezni, hogy megoldjuk a könnyű és célszerű használhatóságot olyan anyagokkal, amelyek bírják a fokozott igénybevételt. A rendszerezés fiókokkal, polcokkal, zárt, nyitott megoldásokkal, kihúzható, fordítható tartókarokkal, fiókba épített rendszerezőkkel, gyerekek számára könnyen elérhető tárolókkal könnyíthető meg.

Tisztítás

-szantal.com A fürdőszobabútorok és a berendezés tisztán tartása és könnyű tisztíthatósága kiemelt szempont az anyagválasztásnál. Egy átlagos fürdőszoba levegője naponta többször is telítődik nedvességgel, gőzzel. A pára a falakon, bútorokon lecsapódik. Nem megfelelő bútoranyag vagy olyan szerkezetű bútorok, amelyek ezekkel a felületekkel érintkeznek azt eredményezhetik, hogy felszívják a nedvességet, tönkremennek, gombák, kórokozók is telepedhetnek meg bennük. A padlón, bútoron, a mosdók körül mindig számíthatunk kifröccsenő vízre. Fontos, hogy könnyen, egy mozdulattal megoldhassuk a tisztítást is, hogy ne legyen probléma.