Hálószoba bútorok

a hálószoba

-szantal.com Az átlagos nyolc óra alvás azt jelenti, hogy életünk harmadát ágyban, a hálószobában töltjük. A kényelmes pihenés, a jó alvás egy jó nap megalapozását jelenti: a problémákkal, stresszel jó alvás után könnyebben tudunk szembenézni.

Olyan ágyat és olyan hálószobát kell választanunk, ahol lezárhatjuk, teljessé tehetjük a napot és felkészülhetünk egy újabb napra.

A hálószoba stílusa az a hozzáadott érték, amely önmagunkat jelenti, amikor a napot indítjuk.

fotóalbum

  • Szantal.com
  • Szantal.com
  • Szantal.com
  • Szantal.com
  • Szantal.com

berendezés

A hálószoba a pihenés, meghittség, megnyugvás tere. A hálószoba bútorok az elalvás előtti utolsó pillanatokhoz a biztonságot, harmóniát, nyugodtságot teszik hozzá: holnap minden más lesz, de azért reggel minden ugyanígy fog kezdődni.

ágy, pihenés, kényelem

-szantal.com A pihenés életünket kiteljesíti. A kényelem a hálószobában nem luxus, hanem a következő napra való felkészülés: kényelmes éjszaka után könnyebb a munkahelyi stresszt elviselni, a családi feladatokat ellátni, dolgainkat megfelelően végezni.

A ágy kialakítása, mérete, anyaga, elhelyezése mind-mind a komfortfokozatot, a pihenés minőségét befolyásolja.

A design, a kivitelezés csak hozzátesz az alapfunkcióhoz, gondoskodjunk arról, hogy a nyolc óra alvás kényelmes, pihentető, biztonságos, nyugodt legyen.

Elalvás előtti percekhez még elférjen egy könyv, egy pohár víz, egy hangulatos és barátságos kis lámpa az ágy melletti szekrénykén.

szekrény, tároló, ágyneműtartó, gardrób

Szantal.com A fehérneműk, ingek, zoknik, alsóneműk, hálóneműk, ágyneműk tárolása a hálószoba tartozéka.

Reggel még álmos mozdulatokkal jó, ha mindent a helyén találunk, esetleg mégis más inget cserélnénk, és akkor más nyakkendő, zokni is kell.

Akik szeretik, ha vetett ágy várja hazaérkezésüket a napi munkából és reggel gyorsan bevetnék az ágyat, könnyű, célszerű, szellőző ágyneműtartó álljon a rendelkezésükre.

Hölgyek egy meghitt sminkasztal előtt készülhetnek fel a napra.

szantal.com

Legféltettebb kincseinket, a gyerekeinket lekerekített élekkel és sarkokkal készített bútorokkal is óvjuk. Az ágyaik mellé jó, ha egy-két kisszekrényről is gondoskodunk, hogy azonnal kedvenceiket láthassák, ha nyugtalan álmokat hozna az éjszaka.