Nappali szoba bútorok

A nappali

szantal.com

a család, a rokonság, a baráti kör, vendégeinkkel való találkozás tere.

Kifejezheti helyünket, helyzetünket a világban, pillanatkép az életünkről, életkorunkról, kapcsolatainkról, tárgyainkról, kedvteléseinkről, szokásainkról.

A nappali bútorai mindezt keretbe foglalják: könyveink, dísz-, és értéktárgyaink, emléktárgyaink, hangeszközeink, multimédiás berendezéseink, kedves tárgyaink számára helyet és megfelelő környezetet biztosít a nappali szoba bútora.

Fotóalbum

Szantal.com nappali bútorok Győrben és környékén

életkorok és nappalik

fiatalos, lendületes …

szantal.com

nappali azok számára, akik még szeretnek változni és változtatni. A fiatalos lendületben levők a keresés időszakában a modulos szerkezetekben jó megoldást találhatnak. Legyen szó egy új hangulatról vagy egy új munkahelyről, a nappali tereit máris levegősebbé, vagy dinamikusabbá lehet alakítani. Két baráttal egy péntek délután máris hétvégi bulihelyet lehet kialakítani. Egy leválasztott részben elhelyezett dolgozóasztal akár az otthoni munkavégzést vagy távmunkát is lehetővé teszi.

a családi nappali

szantal.com

A gyerekvállalás korához igazított nappali megtelik a család életével. Itt olvassuk az első közös meséket, nézzük az első közös mesefilmeket, később itt beszéli meg a család az óvodai, iskolai dolgokat. A bútorok is ehhez igazodnak: ráteszik, ráejtik, rajtahagyják, ráfolyik, kiömlik, belekapaszkodnak, hintáznak rajta a családtagok. A családi nappali szoba a bútorok számára igazi erőpróba. Az anyagválasztásnál, a színválasztásnál, az elrendezésnél fontos szempont, hogy igazi otthonként közös tere legyen a felnőtteknek és gyerekeknek is a családi nappaliban. Helye lehessen az LCD tévének, a kisautónak vagy egy szemüvegnek is.

a megnyugvás otthona

szantal.com

Abban a korban, amikor már határozott stílusigénnyel és a minőséggel szembeni elvárással rendezzük be a nappalit, az a szándék, hogy érett korra a szolid minőség, a megbízható anyag és a kényelmes kialakítás jellemezze a nappalit.

A szobadíszek, emléktárgyak, virágok határozott kellékei a kiforrott stílusú és minőségű bútornak.