Tervezés

Mit kell megbeszélni a tervezővel?

szantal.com

Elsősorban a kitűzött cél a legfontosabb: milyen az elvárásokkal szeretne új bútort készíttetni? Mik az elvárásai a nappali szobában, a konyhában, hálószobában?

Ha az elvárásokat tisztán látjuk, utána kell a formákkal és a színekkel nagy gondossággal kiválogatni. Lehet, hogy megtetszik önnek egy bútor, és igaza is van kifogástalan bútor, majd beteszik a lakásba és kiderül, hogy nyomasztóan levegőtlen és zsúfolt lett a szoba.

szantal.com

Mert Ön egy hatalmas, üvegfalú kiállítóteremben, reflektorok fényében teljesen más arányokat érzékelt, mint ami valójában kialakul egy 30 m2-es szobában.

Az arányok megtalálása, a szín kiválasztása, a bútorelemek összeválogatása eredményezi, hogy a bútor ugyanakkora szobákat teljesen más terekké formál.

Munkánkat nagymértékben megkönnyítik a 3d-s modellező programok, amelyekkel nagyon valósághűen tudjuk a teret érzékeltetni, bemutatni és megbeszélni egy elképzelést, ezáltal elkerülni azt, hogy ne azt kapja, amit szeretne.

Minden részletkérdés fontos lesz

szantal.com

hiszen csak így tudunk olyan tárgyat alkotni, amelyet Ön naponta kedvtelve fog használni.

Az Ön igényei számunkra azt jelentik, hogy ismernünk kell a megoldást vagy keresnünk kell olyan megoldást, amely Önnek a legjobban megfelel.

Győr és környékén elvégezzük a felmérést, tervezést beszerelést.

Árak

szantal.com

Természetesen az árakat a kiválasztott anyagok, a szükséges szerelvények, a kiegészítők és a ráfordított munkaidő határozzák meg.

Ha egyértelmű, hogy mit szeretne, segítünk a legmegfelelőbb megoldások megtalálásához és alkalmazásához.

Gyakorlatunk, hogy szolid árakon kifogástalan minőséget és garanciális biztonságot nyújtsunk ügyfeleinknek!