Konyhabútorok

A konyha

A konyhák és étkezők csodálatos világa: a csodák helyszíne. Az élelmiszerek átalakulnak anya fenséges ízvilágává, nagymama felejthetetlen sütijévé, de lehet hogy apa készít családi hagyományok homályába vesző receptből felejthetetlen sülteket.

Fotóalbum

szantal.com konyhabútor Győrben és környékén

Konyhaeszközök tárolása

A konyha nagy mennyiségű, sokféle méretű és fajta konyhaeszköz tárolási és felhasználási helye. A villák, késkészletek, kanalak, merítők, hámozók, fém-, kerámia-, és üvegedények, fedők, tepsik, tálak, kukták sütőformák tárolási helye, ahol még szükség van kályhára, kenyérpirítóra, szendvicssütőre, mikróra, teafőzőre, kávéfőzőre, mosogatóra mosogatógépre, konyhai robotra, hűtőre és még tovább is lehetne sorolni az eszközök és berendezések fajtáit.

A háztartásban a konyhában kell leginkább figyelni a biztonságos munkavégzésre. Minden eszköznek megfelelő tárolót, minden berendezésnek olyan helyet kell kialakítani, hogy biztonságosan használható legyen. Könnyen lehessen bármit elővenni, elég hely legyen biztonságban használni, gyorsan, könnyen lehessen tisztítani és eltenni.

Az anyagok minősége

szantal.com

Az alkalmazott anyagok kopásállósága, hő és nedvességgel szembeni tűrőképessége elengedhetetlen feltétel az anyagok kiválasztásánál.

A helykihasználást, a sarkok megfelelő beépítését, az apró tárgyak tárolását, a masszív munkapultot, a beépített szerelvényeket, vezetékeket, csatlakozókat, áramvezetékeket mind figyelembe kell venni ahhoz, hogy a vasárnapi ebéd meghitt családi együttlét lehessen.

A konyhabútor szerelvények, eszköztartók nagymértékben megkönnyítik az eszközök biztonságos elhelyezését, a polcokon, a fiókokban való tárolást, a fiókok teljes hosszának kihasználását.

A berendezés

szantal.com

Legyen szó körbejárható szigetről vagy szűkösebb főzőfülkéről a cél ugyanaz: a konyhabútor könnyen hozzáférhetően tárol minden szükséges eszközt. Számos gyakorlati tapasztalattal segíthetjük abban, hogy a berendezés segítse a napi tevékenységet: a főzést, a főzés utáni tisztítást, mosogatást és élelmiszerek gondos tárolását, a konyhai hulladékok tárolását. A kellően megválasztott bútorelemek, beépített konyhagépek, bútorszínek és faanyagok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy átlátható, barátságos, világos, célszerű és kellemes konyhánk legyen. Egy jó berendezett konyha használatával jelentősen rövidebb időt kell a munkára fordítani és örömmel lehet az ételek ízére összpontosítani.